Bevallingscursus in een middag

In deze zeer compacte cursus krijg je in één middag inzicht in het verloop van de bevalling en leer je technieken die je hierbij nodig hebt. De partners krijgen handvatten om hun vrouw te kunnen ondersteunen. De cursus is goed te combineren met andere cursussen zoals mom in balans, yoga of een mindfullnes cursus waar weinig informatie over de bevalling wordt gegeven. Het is een serieuze cursus waar gelachen mag worden.
Stellen maar ook vrouwen alleen zijn welkom. De beste termijn om deel te nemen is tussen 30 en 37 weken van je zwangerschap. Greetje Schaap geeft deze cursus en heeft bijna 20 jaar ervaring in het begeleiden van zwangere vrouwen en leidt ook zwangerschapsyoga docenten op aan de Yoga Academie Nederland.Inhoud van de cursus:

- Het verloop van de bevalling
- Wat je wel en beter niet kunt doen
- Adem- en ontspanningstechnieken voor en tijdens de bevalling
- Houdingen tijdens de bevalling
- Handvatten voor de partner hoe de vrouw te ondersteunen
- Omgaan met pijn
- Wanneer het anders gaat dan je verwacht had
- Voldoende ruimte voor het stellen van vragen

Data:

De bevallingscursus in een middag wordt gegeven op vrijdagmiddag van 15:00 tot 18:00 uur.

2017
20 januari
17 februari
17 maart
14 april
19 mei
16 juni
7  juli
25 augustus

Kosten:    

€ 75

Inschrijven:

Stuur een mail naar info@greetjeschaap.nl o.v.v. naam, adres, telefoonnummer, uitgerekende datum en start datum cursus. Daarna krijg je een bevestigingsbrief.
Meer info www.greetjeschaap.nl of bel 06-44822959.

Wanneer angst een rol speelt of indien je eerder een traumatische bevalling hebt gehad, kun je ook bij Greetje terecht voor een prive consult voor EFT of Adem- en Onspanningstherapie.