Bewegen met je baby

Bewegen met je baby is een inspirerende en afwisselende cursus waarbij je meer oog krijgt voor de lichaamstaal en motorische ontwikkeling van je baby. Dit verstevigt jullie band en maakt het moederschap rijker. Een goede basis voor bonding en ontwikkeling wordt in de eerste anderhalf jaar gelegd; je baby heeft er een leven lang profijt van! De postnatale oefeningen bevorderen je herstel na de bevalling en helpen je weer in je lijf te komen.

Inhoud:

Je leert hoe je de ontwikkeling van je baby kunt ondersteunen met bewegingsspelletjes, babyyoga, het zingen van liedjes, massage en respectvolle aanraking. Door je baby met basisbevestiging op te tillen, te dragen en neer te leggen, geef je je kleintje vertrouwen in jou en in zichzelf mee. Een deel van de les dans je met je baby in je armen; je baby geniet van je wiegende bewegingen en het bevordert zijn ritme- en evenwichtsgevoel en ruimtelijke oriëntatie. Aan het einde van elke les is er gelegenheid tot het uitwisselen van ervaringen. Van de liedjes die we zingen, krijg je een liedjesboek.
Alle Bewegen met je baby cursussen bestaan uit zes lessen van vijf kwartier waarbij het bovenstaande aan bod komt. Omdat baby’s zich snel ontwikkelen, zijn de groepen naar leeftijd ingedeeld en verschilt de inhoud gedeeltelijk. Kijk bij de betreffende cursus voor het onderscheid! Er is een groep voor baby's van zes tot zestien weken, een groep voor baby's van vier tot negen maanden en een groep voor baby's en dreumesen van acht tot achttien maanden. Daardoor krijgt ieder kind een cursus op maat. De groepen bestaan uit maximaal acht baby's of dreumesen plus moeder/vader.


 

Kosten:

€ 99,- voor 6 lessen van 75 minuten

Inschrijven:

Via mirjam@mirjam-vos.nl of www.mirjam-vos.nl

Direct aanmelden en betalen kan door op een van onderstaande cursussen te klikken.  

Aankomende cursussen:

Startdatum:

Einddatum:

Cursus:

Cursusleider:

02-11-2018

07-12-2018

Bewegen met je baby (6-16 wkn)

Mirjam Vos

02-11-2018

07-12-2018

Bewegen met je baby (8-18 mndn)

Mirjam Vos

14-12-2018

01-02-2019

Bewegen met je baby (6-16 wkn)

Mirjam Vos

14-12-2018

01-02-2019

Bewegen met je baby (4-9 mndn)

Mirjam Vos

Aanmelden en betalen kan door de betreffende cursus onderaan de bladzijde aan te klikken!