Zwanger en Fit

Zwanger en Fit wordt gegeven door Mirjam Vos en is een informatieve, actieve en praktische no-nonsense cursus. Het is de meest veelzijdige en complete zwangerschapscursus die er is.

Zwanger en Fit bestaat uit tien lessen van anderhalf uur: negen lessen voor je bevalling, waarvan twee lessen met partner, en een terugkomkeer met je baby. 

De maximale groepsgrootte is elf deelnemers.

Het is prettig als de cursus ongeveer twee tot vier weken voor je uitgerekende datum eindigt.Inhoud van de cursus:

Elke les begint met uitgebreide informatie over zwanger zijn, bevallen of over de eerste tijd met je baby.

Daarna volgen actieve, dynamische oefeningen op muziek om in conditie te blijven en krijgen de spiergroepen die meer belast zijn door je zwangerschap extra aandacht.

De les sluit af met een ontspannings- of ademhalingsoefening.

In de loop van de cursus wordt het actieve deel minder intensief en verschuift de aandacht naar het opvangen van weeën met behulp van ademhaling en ontspanning, bevalhoudingen en persen zodat je goed voorbereid de bevalling tegemoet gaat. Deze onderwerpen worden ook uitgebreid behandeld in de twee partnerlessen. Nadat iedereen bevallen is, sluiten we de cursus af met een terugkombijeenkomst met de baby's.

Kosten:

€ 195,- 

Incidenteel wordt Zwanger en Fit compact aangeboden. Vijf lessen voor je bevalling, waarvan de laatste les met partner, en een terugkomkeer met je baby. Kosten: € 160,- 

Inschrijven:

Direct aanmelden en betalen kan door op een van onderstaande cursussen te klikken. Wil je meer informatie? Stuur een mail naar mirjam@mirjam-vos.nl of kijk op www.mirjam-vos.nl 

Aankomende cursussen:

Startdatum:

Einddatum:

Cursus:

Cursusleider:

30-10-2018

18-12-2018

Zwanger en Fit

Mirjam Vos

04-12-2018

06-02-2019

Zwanger en Fit

Mirjam Vos

08-01-2019

05-02-2019

Zwanger en Fit

Mirjam Vos

19-02-2019

19-03-2019 partnerles

Zwanger en Fit

Mirjam Vos

Aanmelden en betalen kan door de betreffende cursus onderaan de bladzijde aan te klikken!