Geboorte-en Kraamhotel Amsterdam

In het vertrouwde 'geboortestraatje' is een gewoon Amsterdams huis omgetoverd tot een oase van rust, waar je in een luxe geboortesuite veilig en op jouw manier kunt bevallen of je kraamtijd doorbrengen. Een heerlijk groot bad, regendouche, een open haard en riant tweepersoonsbed, dag en nacht zorg en aandacht wie daarvoor kiest, onder water bevallen en extra mogelijkheden voor veilige pijnstilling.

Het Geboortehotel is gevestigd in het Geboortecentrum Amsterdam, dat inmiddels ruim 20 jaar bestaat en zwangere vrouwen, aanstaande vaders en jonge ouders wegwijs maakt in alles wat te maken heeft met zwangerschap, geboorte en opgroeien.

Je bent van harte welkom om met je eigen verloskundige in het Geboortehotel te bevallen.


Parkeren & bereikbaarheid

Het Geboortecentrum is gevestigd in het gedeelte van De Genestetstraat dat de Bosboom Toussaintstraat verbindt met de Jacob van Lennepkade. Het is niet mogelijk om in het auto-loze tuinstraatje zelf te parkeren, maar in de omgeving van De Genestetstraat zijn overdag genoeg -betaalde- parkeermogelijkheden. In de 1e Constantijn Huygensstraat, op 5 minuten loopafstand van het Geboortecentrum, bevindt zich een parkeergarage die 24 uur per dag is geopend.

Voor routebepaling via openbaar vervoer en per auto zie onze website.Het Geboortehuis Amsterdam
De Genestetstraat 1
1054 AW Amsterdam
020-618 5567

Contactgegevens Geboorte-en Kraamhotel 24 uur per dag:  

De Genestetstraat 1
1054 AW Amsterdam
Tel: 020 - 6185567
kraamhotel@geboortecentrum.nl