Kosten     

 

Kosten Geboortehotel

Bevallen in het Geboortehotel is duurder dan een poliklinische bevalling elders. Voor het gebruik van een luxe geboortekamer betaal je € 495. In het ziekenhuis moet je rekening houden met een eigen bijdrage van € 318. In het Geboortehuis mag je echter al vroeg in de bevalling komen en word je nooit midden in de nacht naar huis gestuurd. Ook qua comfort, inrichting en ondersteuning is het Geboortehuis niet te vergelijken met een ziekenhuis- of bevalcentrumkamer. Vraag bij je zorgverzekeraar na of je van je declaratie iets terug krijgt. Een aantal zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de huur van de geboortekamer.

Ons aanbod voor catering en aanvullende diensten zoals doulaservice en massage vind je op de menukaart in de kamer.

Kosten Kraamhotel

Een verblijf in het Kraamhotel declareren we bij de zorgverzekeraar. Zelf betaal je voor logieskosten (€ 30 per dag voor jou en de baby) en overnachting voor je partner(€ 40). Aanvullende diensten en producten zoals massages of dranken en beschuit met muisjes voor het bezoek vind je op de menukaart op je kamer. 

Honorarium verloskundige

Deze kosten worden geheel door de zorgverzekeraar vergoed. De verloskundige declareert deze kosten rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar.

Betaling

De eindafrekening dient voor vertrek, liefst per pin, te worden voldaan. Indien betaling voor vertrek niet mogelijk is wordt een onderpand in de vorm van paspoort of rijbewijs gevraagd.

Korte tijd aanwezig

Indien je vanwege een doorverwijzing maar voor korte tijd (minder dan vier uur) hebt kunnen genieten van het Geboortehotel, ben je ons € 350,- verschuldigd.

Cadeaubonnen

Familie, vrienden en kennissen kunnen in de vorm van cadeaubonnen een bijdrage leveren aan de kosten van jouw bevalling in het Geboortehuis. Bij wijze van kraamcadeau kun je hen uitnodigen om mee te betalen aan de kosten van de bevalling.