Geboortehuis Amsterdam

Kraamhotel     

Ook als je niet in het geboortehotel bent bevallen kun je (een deel van) de kraamtijd doorbrengen in ons kraamhotel. Een luxe kraamkamer met heerlijk 2- persoonsbed, bad en douche, TV en WIFI. Dag en nacht zorg voor jou en je baby. Natuurlijk kan je partner ook bij ons overnachtenen en je kraambezoek is van harte welkom.

Kosten

De kosten voor kraamzorg worden door de zorgverzekeraar vergoed. Net als bij kraamzorg thuis betaal je bij sommige polissen de wettelijke eigen bijdrage per uur. Vraag dit na bij je verzekeraar. 

Maaltijden, versnaperingen en dranken voor jezelf en het bezoek bestel je van de menukaart die je op de kamer vindt.

Je partner betaald slechts € 40 voor een overnachting en de logieskosten voor moeder en baby inclusief materiaalbedragen € 30 per dag voor een eenling en € 40 voor een twee-of meerling. 

We werken in het kraamhotel met kraamverzorgenden van het Geboortecentrum. Het is niet mogelijk om je eigen kraamverzorgende mee te nemen.

De gemiddelde verblijfsduur in het kraamhotel is 5 dagen. Dan heb je thuis ook nog recht op een aantal dagen kraamzorg. Korter of langer verblijf is natuurlijk mogelijk.

Voor een rondleiding of meer informatie kun je bellen met het geboortehuis, 020-6185567.

We zijn 24 uur per dag te bereiken, ook als je 's nachts vanuit het ziekenhuis of het bevalcentrum wilt komen ben je welkom.

Inschrijven voor het Kraamhotel kan via deze website

Natuurlijk kun je ook terecht als je niet bent aangemeld; wel gaan bij drukte mensen die zich hebben ingeschreven voor.

Je inschrijving is definitief als we de reserveringskosten van van € 25 hebben ontvangen.