Welkom bij het kraambureau van het Geboortecentrum

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Bij ons kun je rekenen op professionele kraamzorg en kraamverzorgenden die rekening houden met je persoonlijke situatie en behoeften. Met de kraamzorg van het Geboortecentrum geven wij jou en je baby de best mogelijke start.
We werken met een enthousiast team en hebben een intensieve samenwerking met jouw verloskundige. Er staat dus een hecht team aan je (kraam)bed.

 

Kwaliteit

Het Kraambureau is in het bezit van het certificaat Zorg voor Borstvoeding en het kwaliteitscertificaat HKZ. We vinden de kwaliteit van onze kraamzorg uiteraard zeer belangrijk en dat onze klanten dit ook waarderen blijkt uit het kwaliteitsonderzoek: 87% geeft aan onze zorg goed tot uitstekend te beoordelen.

Sinds 2012 is het kraambureau van het Geboortecentrum Amsterdam onderdeel van de Kraamvogel. Hierdoor kun je als cliënt van het Geboortecentrum gebruik maken van de aanvullende diensten die de Kraamvogel aanbiedt. Meer informatie over deze extra diensten vind je hier.

 


 

 

Inschrijven? ga naar de inschrijfbutton rechtsboven aan de pagina!


De Genestetstraat 4

1054 AX Amsterdam

020 685 38 98

kraambureau@geboortecentrum.nl

Plannersafdeling:

06-28909670

Voor aanvraag van een kraamverzorgende wanneer je uit het ziekenhuis komt of voor vragen over de kraamzorg tijdens de kraamperiode.