Spreekuur

We werken in het Geboortecentrum met twee teams van verloskundigen. Op basis van je postcode word je in team geel of team rood ingedeeld. De spreekuren zijn op maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur en op dinsdagavond van 18.00 tot 21.00 uur.

Telefonisch spreekuur

Heb je vragen over je zwangerschap die niet dringend zijn, dan kun je iedere werkdag bellen tijdens het telefonisch spreekuur van 9.00 - 9.30 uur op telefoonnummer 020-6831640. Heb je tijdens het weekend een dringende vraag dan kun je die altijd aan de dienstdoende verloskundige stellen via het spoednummer.

De wachtkamer

We proberen onze wachtkamer zo prettig mogelijk te maken. Altijd verse bloemen, de nieuwste Linda en Happinez en een kinderfornuisje. Iedere week schrijven we op de grote spiegel alle namen van de pasbevallen moeders en hun baby's. Iedereen verlangt ernaar om uiteindelijk zelf ook op die spiegel terecht te komen. Veel zwangeren kennen elkaar van de zwangerschapscursus. Meteen op de spiegel kijken is dan ook vaak het eerste wat vrouwen doen als ze de wachtkamer binnenkomen. Wie is er deze week bevallen?
Rolstoelgebruikers kunnen altijd in overleg thuisbezoek krijgen.

Locaties

Naast het spreekuur op de De Genestetstraat wordt er ook spreekuur gehouden op de volgende adressen:

Team Geel:
Amsterdam Zuid, Stadionweg 37-1hg bij huisartsenpraktijk Kolthof en Morelis 'Dokter Zuid'.


Team Rood:
Badhoevedorp, Swammerdamstraat 20