Cursuscentrum

Mindfulness

Mindfulness, bevalcursus
Heb je behoefte aan rust en wil je graag met aandacht zwanger zijn? Wil je je baby mindful geboren laten worden? In een kleine groep van maximaal acht vrouwen combineren we Mindfulness met toegankelijke yoga-oefeningen en contactoefeningen met je baby. Deze unieke cursus is samengesteld op basis van 25 jaar ervaring in het geven van zwangerschapscursussen en beslist niet zweverig. Bij de cursus maken we gebruik van handvatten, tips en oefeningen uit mijn boek Liefdevol bevallen.

Lerares bewegen met je baby, Mindful zwanger cursus en Zwanger en Fit

Mirjam Vos
020-4896882
mirjam@mirjam-vos.nl
www.mirjam-vos.nl

KVK: 34337692
BTW-id: NL001349100B51

Mindfulness
Zwanger en fit
Bewegen met je baby

Lees meer over Mirjam

Inhoud van de cursus
Met Mindfulness bereid je je op een rustige manier voor op de bevalling. Je leert met meditatie en ademhalingsoefeningen je aandacht steeds opnieuw naar je lichaam te richten en in het hier en nu te blijven. Bij de bevalling zal dit je helpen rustig en gefocust te blijven; zo kun je positief omgaan met weeën, pijn en ongemak. Fijne bewegingen en eenvoudige oefeningen houden je lichaam soepel, brengen je kind in een optimale positie en helpen je je bekkengebied te verzachten en te openen. Je vertrouwen groeit door het ervaren van verschillende baringshoudingen. Met oefeningen uit de haptonomie maak je intensief contact met je baby en versterk je jullie band al voor de geboorte.

Thuis kun je verder oefenen m.b.v. een aantal filmpjes en audio-bestanden met:
*Een eenvoudige serie oefeningen waarmee je de dag kunt beginnen,
*Een eenvoudige serie oefeningen waarmee je de dag kunt sluiten,
*Een eenvoudige serie oefeningen voor je bekkenbodem,
*Ontspanning- en ademhalingstechnieken.
Ook ontvang je een uitgebreide hand-out om alles terug te kunnen lezen.

Lessen en kosten
De Mindfulness bevalcursus bestaat uit vier lessen van twee uur.
Kosten 120,- euro. Deze cursus kun je waarschijnlijk (deels) in je verlof volgen en is zeker ook geschikt als je zwanger bent van een tweede of volgend kindje.

Wil je graag eerst een proefles doen? Vul dan dit formulier in.
Kosten 27,50 euro. Bij voldoende belangstelling wordt eens in de maand een drie uur durende partneravond georganiseerd.
Kosten 99,- euro.

De cursus wordt door vele zorgverzekeraars vergoed, informeer hiervoor bij je zorgverzekeraar.

Mirjam Vos werkt vanaf de prille start bij het Geboortecentrum en geeft al 25 jaar zwangerschap- en babycursussen. Duizenden vrouwen en partners volgden bij haar de voorbereiding op de geboorte van hun kind en evenzoveel ouders leerden van har hoe hun baby te masseren. Ze heeft andere geboortezorgprofessionals opgeleid, verzorgt bijscholingen aan doula’s en is auteur van het boek Liefdevol bevallen. Haar cursisten omschrijven haar als down to earth en empathisch en als meedenker. Ze is moeder van twee volwassen kinderen.

Meer informatie over Mindfulness of je inschrijven. Kun je je antwoord daar niet vinden? Mail of bel me op 024896882 en ik help je graag verder!

Inschrijven