Zwangerschapscursus

Ben jij op zoek naar een zwangerschapscursus in Amsterdam? Dan ben je bij het cursuscentrum van het Geboortecentrum aan het goede adres. In het Geboortecentrum bieden wij namelijk veel verschillende zwangerschapscursussen aan.

Zwangerschapscursus Amsterdam: Aanbod
Korte cursussen, lange cursussen, zweverige en praktische, door de week, in het weekend, ’s ochtends en ’s avonds, kortom keus genoeg! Wij werken met cursusdocenten die je liefdevol en kundig begeleiden in je zwangerschap en voorbereiden op je bevalling. Zie hieronder de lijst met een zwangerschapscursus voor jou, voor je kleintje en misschien wel je partner:

Wij hebben voor verschillende soorten cliënten verschillende cursussen en raden iedereen aan een cursus te volgen. Kijk op de betreffende pagina van de cursus die jou het meeste aanspreekt.

Zwangerschapscursus Amsterdam: Voor iedereen
Ben je onder zorg bij een andere verloskundige? Ook dan ben je meer dan welkom om bij ons een cursus uit te zoeken. Heb je nog geen verloskundige? Ga dan naar onze pagina verloskundigenpraktijk.

Zwangerschapscursus Amsterdam: Wil jij ook je zwangerschapscursus in het Geboortecentrum geven?
Geef je een zwangerschapscursus en wil je die ook in het Geboortecentrum geven? Mail ons! De cursusruimte is ook te huur voor trainingen, workshops en bijeenkomsten! Voor meer informatie kun je mailen naar verloskundigen@geboortecentrum.nl

Contact