Cursuscentrum

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga bij Geboortecentrum Amsterdam

Ben je zwanger en wil je hier optimaal van genieten? Ben je op zoek naar een goede voorbereiding op je bevalling? Lees dan vooral verder!

Het Geboortecentrum Amsterdam biedt de complete cursus Zwangerschapsyoga aan. Een cursus die al 25 jaar zorgt voor zeer tevreden jonge moeders (en hun partner) die uitzien naar hun bevalling en de positieve effecten van de lessen ervaren tijdens hun zwangerschap en bevalling.

Tamara Schvitz
Postadres:
Valeriusstraat 90-1
1075 GC Amsterdam
+31 6 48782874
info@thehouseofbalance.nl

KVK: 50090968
BTW: NL 002011486B03

Lees meer

Wat doen we en hoe doen we dat?
De cursus zwangerschapsyoga is een combinatie van doeltreffende ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen, actieve yogahoudingen en nuttige informatie betreffende je zwangerschap en bevalling.

Daarbij krijg je informatie over wat je kunt verwachten van een thuis- of ziekenhuisbevalling en welke keuzes je allemaal hebt.

De XXL-les in het lespakket is speciaal voor je (beval)partner. Dit kan natuurlijk ook een goede vriend(in) of familielid zijn. Tijdens deze les krijgt hij/zij zij de juiste tools in handen om ontspannen en zelfverzekerd de bevalling mee te maken. Ook leert je partner zich op jou af te stemmen en je ondersteuning te bieden. De cursus Zwangerschapsyoga is hiermee een complete voorbereiding op je bevalling!

Data en kosten:
Iedere twee weken begint er een nieuwe cursus. Deze cursus bestaat uit 5 yogalessen met een deel theorie, 1 XXL partnerles en toegang tot een online lesomgeving waar je alle lessen thuis nog eens kunt herhalen en waar je ook aanvullend materiaal kunt vinden.

Kosten: € 235. Deze cursus wordt door verschillende zorgverzekeraars vergoed. Om het zeker te weten kun je het beste bij de verzekeraar zelf informeren.

Informatie en inschrijven:
Onze cursusleidster voor de cursus zwangerschapsyoga is sinds 2 jaar Tamara Schvitz, eigenaar van The House of Balance. Tamara is gediplomeerd (zwangerschaps)yogadocent en integratieve babytherapeut en heeft reeds 6 jaar ervaring met het geven van zwangerschapsyoga en 9 jaar met het geven van yogalessen. Daarnaast is ze moeder van 2 jongens (2013 en 2018).

Zie voor meer informatie over The House of Balance www.thehouseofbalance.nl

Voor aanmelden en data van de cursussen klik je hier

Inschrijven