Cursuscentrum

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga bij Geboortecentrum Amsterdam

Ben je zwanger en wil je hier optimaal van genieten? Ben je op zoek naar een goede voorbereiding op je bevalling? Lees dan vooral verder!

Het Geboortecentrum Amsterdam biedt de complete cursus Zwangerschapsyoga aan. Een cursus die al 25 jaar zorgt voor zeer tevreden jonge moeders (en hun partner) die uitzien naar hun bevalling en de positieve effecten van de lessen ervaren tijdens hun zwangerschap en bevalling.

Ike Dielesen
Postadres:
Sloterkade 69
1058 HH Amsterdam
+31 6 26718330
info@thehouseofbalance.nl

KVK: 50090968
BTW: NL 002011486B03

Lees meer

Wat doen we en hoe doen we dat?

De cursus zwangerschapsyoga is een combinatie van doeltreffende ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen, actieve yogahoudingen en nuttige informatie betreffende je zwangerschap en bevalling.

Daarbij krijg je informatie over wat je kunt verwachten van je bevalling en welke keuzes je hierin hebt.

De partnerles in het lespakket is er voor jou en je (beval)partner samen. Dit kan natuurlijk ook een goede vriend(in) of familielid zijn. Tijdens deze les krijg en zij de juiste tools in handen om ontspannen en zelfverzekerd de bevalling mee te maken. Ook leert je partner zich op jou af te stemmen en je ondersteuning te bieden. De cursus zwangerschapsyoga is hiermee een complete voorbereiding op je bevalling!

Data en kosten:

Regelmatig begint er een nieuwe cursus. De zwangerschapsyoga en geboortevoorbereiding bestaat uit 5 yogalessen met een deel theorie, 1 partnerles, een terugkomles met baby’tjes en toegang tot een online lesomgeving waar je alle lessen thuis nog eens kunt herhalen en waar je ook aanvullend materiaal kunt vinden. Ook vindt er eens in de zoveel tijd een cursus plaats waarbij we ons vooral richten op het stuk zwangerschapsyoga met korte theorie, deze cursus bestaat uit 4 lessen om samen te komen met andere zwangere en te verbinden met je baby.

Kosten: € 265,-. Deze cursus wordt door verschillende zorgverzekeraars vergoed. Om het zeker te weten kun je het beste bij de verzekeraar zelf informeren.

Informatie en inschrijven:
Onze cursusleidster voor de cursus zwangerschapsyoga is Ike Dielesen-Yilmaz en sinds 2023 eigenaar van The House of Balance. Ike is gediplomeerd (zwangerschaps)yoga en baby massage docent en heeft sinds 2013 ervaring met het geven van yoga en sinds 2019 met het geven van zwangerschapsyoga en baby massage. Daarnaast is ze mama van 3 kinderen en wil ze vanuit haar ervaring met zwanger zijn en de tijd daarna andere ouders inspireren om tijd te nemen voor zichzelf en te verbinden met zichzelf en daardoor met hun kinderen.

Inschrijven