Cursuscentrum

Bewegen met je baby

Al meer dan vijfentwintig jaar de leukste babycursus van Amsterdam!
Bewegen met je baby is een inspirerende en afwisselende cursus waarbij je meer oog krijgt voor de lichaamstaal en motorische ontwikkeling van je baby. Dit verstevigt jullie band en maakt het moederschap rijker. Een goede basis voor bonding en ontwikkeling wordt in de eerste anderhalf jaar gelegd; je baby heeft er een leven lang profijt van! De postnatale oefeningen bevorderen je herstel na de bevalling en helpen je weer in je lijf te komen.

Lerares bewegen met je baby, Mindful zwanger cursus en Zwanger en Fit

Mirjam Vos
3e Helmersstraat 88
1054 BM Amsterdam
020-4896882
mirjam@mirjam-vos.nl
www.mirjam-vos.nl

KVK: 34337692
BTW-id: NL001349100B51

Mindfulness
Zwanger en fit
Bewegen met je baby

Inhoud van de cursus:

Je leert hoe je de ontwikkeling van je baby kunt ondersteunen met bewegingsspelletjes, babyyoga, het zingen van liedjes, massage en respectvolle aanraking. Door je baby met basisbevestiging op te tillen, te dragen en neer te leggen, geef je je kleintje vertrouwen in jou en in zichzelf mee. Een deel van de les dans je met je baby in je armen; je baby geniet van je wiegende bewegingen en het bevordert zijn ritme- en evenwichtsgevoel en ruimtelijke oriëntatie. Aan het einde van elke les is er gelegenheid tot het uitwisselen van ervaringen. Van de liedjes die we zingen, krijg je een liedjesboek.
Alle Bewegen met je baby cursussen bestaan uit zes lessen van vijf kwartier waarbij het bovenstaande aan bod komt. Omdat baby’s zich snel ontwikkelen, zijn de groepen naar leeftijd ingedeeld en verschilt de inhoud gedeeltelijk. Bewegen met je baby 1 is bedoeld voor kersverse ouders en hun baby’s als zij tussen zes en zestien weken oud zijn (bij aanvang van de cursus). Bij Bewegen met je baby 1 is er ook aandacht voor het herstel na de bevalling, en er is een aparte les babymassage. Bij Bewegen met je baby 2, voor baby’s van vier tot negen maanden, zijn de spelletjes fysiek uitdagender en is er meer interactie tussen de baby’s onderling. Twee keer per jaar is er een cursus Bewegen met je baby 3: voor babys en dreumesen van acht tot achttien maanden. De kinderen doen actief mee of volgen hun eigen spel. De indeling naar leeftijd geldt als richtlijn voor de leeftijd bij aanvang van de cursus. De groepen bestaan uit maximaal acht baby’s of dreumesen plus moeder/vader.

Kosten:
€110,- voor 6 lessen van 75 minuten

Inschrijven:
Mirjam Vos geeft al meer dan vijfentwintig jaar zwangerschaps- en babycursussen in Amsterdam en daarbuiten, en werkt vanaf de prille start als cursusleidster bij het Geboortecentrum. Ze is moeder van twee volwassen kinderen. Ze heeft duizenden vrouwen, en hun partners, voorbereid op de geboorte van hun kind en is auteur van het boek ‘Liefdevol bevallen, kies de voorbereiding die bij  je past’.

Meer informatie vind je op mirjam-vos.nl. Meer startdata van de cursussen vind je hier.

Heb je nog vragen? Neem graag contact met me op via mirjam@mirjam-vos.nl of bel 020-4896882.

Aankomende cursussen:

Startdatum: Einddatum: Cursus: Tijd:
18-09-2020 30-10-2020 Bewegen met je baby (6-16 wkn) 11:00-12:15
18-09-2020 30-10-2020 Bewegen met je baby (8-18 mnd) 12:30-13:45
Inschrijven