Cursuscentrum

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga bij Geboortecentrum Amsterdam

Ben je zwanger en wil je hier optimaal van genieten? Ben je op zoek naar de beste voorbereiding op je bevalling? Lees dan vooral verder!

Het Geboortecentrum Amsterdam biedt de inmiddels gebleken succesvolle cursus Zwangerschapsyoga aan. Een cursus die al 25 jaar zorgt voor zeer tevreden jonge moeders (en hun partner) die uitzien naar hun bevalling en de positieve effecten van de lessen ervaren tijdens hun zwangerschap en bevalling.

Lerlares zwangerschapsyoga

Trinette Ermans
Postadres:
van Beuningenstraat 98b
1051XS Amsterdam
+31 6 55 51 72 39
info@thehouseofbalance.nl

KVK: 34336251
BTW: NL 167228687.B01

Lees meer

Wat doen we en hoe doen we dat?
De cursus zwangerschapsyoga is een combinatie van doeltreffende ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen, actieve yogahoudingen en nuttige informatie betreffende je zwangerschap en bevalling.

Daarbij krijg je informatie over wat je kunt verwachten van een thuis- of ziekenhuisbevalling en welke keuzes je allemaal hebt.

Twee lessen in het lespakket zijn speciaal voor je (beval) partner. Dit kan natuurlijk ook een goede vriend(in) of familielid zijn.Tijdens deze lessen krijgt hij/zij zij de juiste tools in handen om ontspannen en zelfverzekerd de bevalling mee te maken. Ook leert je partner zich op jou af te stemmen en je ondersteuning te bieden. De cursus Zwangerschapsyoga is hiermee de meest complete voorbereiding op je bevalling!

Data en kosten:
Iedere twee weken begint er een nieuwe cursus. Deze cursus bestaat uit 7 yogalessen, 2 partnerlessen en een terugkomdag met de kersverse baby’s.

Kosten: € 300,00. Deze cursus wordt door veel zorgverzekeraars vergoed. Om het zeker te weten kun je het beste bij de verzekeraar zelf informeren.

Informatie en inschrijven:
Onze cursusleidster voor de cursus zwangerschapsyoga is sinds 5 jaar Trinette Ermans, oprichtster van The House of Balance. Trinette is gediplomeerd yogadocent en hypnotherapeut en heeft reeds 6 jaar ervaring met het geven van zwangerschapsyoga en 9 jaar met het geven van yogalessen. In november 2015 is ze zelf ook moeder geworden.

Zie voor meer informatie over The House of Balance www.thehouseofbalance.nl

Voor aanmelden en data van de cursussen klik je hier

Inschrijven