Geboortecentrum Amsterdam

Het Geboortestraatje

Het laatste stukje van De Genestetstraat wordt ook wel het Geboortestraatje genoemd. Niet verwonderlijk, want bijna alle panden hebben te maken met zwangerschap en baby’s. Het is een groene plek in de stad. Blauwe regens omhelzen de gevels, in het midden een paar bomen en een zandbak.

Op ieder raam het logo van Het Geboortecentrum: een loofboom. Het is een komen en gaan van kinderwagens en draagzakken. Geen haast, er is genoeg te beleven in de straat. In het café op de hoek is het op een doordeweekse dag al vroeg gezellig, met ouders die komen ontspannen na een cursus, na het shoppen in de Belly Baby winkel of na een consult. Omgeven door de grote stad heerst er in de groene Geboortestraat een dorpse sfeer. Hangt de vlag uit bij het Geboortehotel dan is er zojuist een baby geboren!

Lieve zwangeren en partners,
Via de laatste nieuwsbrief informeren we jullie graag over de aanpassingen van onze verloskundige zorg i.v.m. Coronavirus. Deze is per mail naar jullie verstuurd op 31 maart 2020. De nieuwsbrieven zijn ook te vinden op onze website bij Nieuws & Blog.

 

Dear clients and partners,
Via the lattest news letter we would like to update you about your care and the Coronavirus. It is send to you via email on march 31. You can also find the letters on our website at News & Blog (English version of the lettre below the Dutch one).