maternity hotels
Geboorte- en Kraamhotel

Wegens gebrek aan personeel is het Geboortehuis tijdelijk helaas gesloten. Onze excuses.

In het vertrouwde ‘geboortestraatje’ is een gewoon Amsterdams huis omgetoverd tot een oase van rust, waar je in een luxe geboortesuite veilig en op jouw manier kunt bevallen of je kraamtijd doorbrengen. Een heerlijk groot bad, regendouche, een open haard en riant tweepersoonsbed, dag en nacht zorg en aandacht wie daarvoor kiest, onder water bevallen en extra mogelijkheden voor veilige pijnstilling.

Je bent van harte welkom om met je eigen verloskundige in het hotel te bevallen.

INSCHRIJVEN
Geboorte en Kraamhotel Amsterdam
Baren in weelde

Algemene informatie

Het hotel is er voor vrouwen die een extra gevoel van veiligheid willen ervaren doordat er continue professionele zorg en aandacht is om de bevalling tot een intieme en bijzondere ervaring te maken. Ook vrouwen die voor hun gevoel te hoog, te klein of te gehorig wonen zijn van harte welkom.

Lees meer
De Bevalling

Bevallen in het geboortehotel

In het geboortehuis beval je op jouw manier, met je eigen vertrouwde verloskundige.

Lees meer
in het kraamhotel

Kraamtijd

Ook als je niet in het geboortehotel bent bevallen kun je (een deel van) de kraamtijd doorbrengen in ons kraamhotel. Een luxe kraamkamer met heerlijk 2- persoonsbed, bad en douche, TV en WIFI. Dag en nacht zorg voor jou en je baby. Natuurlijk kan je partner ook bij ons overnachten en je kraambezoek is van harte welkom.

Lees meer

"Een open haard, onder water bevallen en extra mogelijkheden voor veilige pijnstilling"

Geboortehotel

Kosten

Bevallen in het hotel is duurder dan een poliklinische bevalling elders. Voor het gebruik van een luxe geboortekamer betaal je € 510. In het ziekenhuis moet je rekening houden met een eigen bijdrage van € 318. In het Geboortehuis mag je echter al vroeg in de bevalling komen en word je nooit midden in de nacht naar huis gestuurd. Ook qua comfort, inrichting en ondersteuning is het Geboortehuis niet te vergelijken met een ziekenhuis- of bevalcentrumkamer.

Lees meer
Geboorte- en Kraamhotel

Inschrijven en contact

Je kunt je inschrijven voor een verblijf in het hotel via de aanmeld button op deze website of door een email te sturen of te bellen. Langskomen kan ook. Je kunt dan een rondleiding krijgen. Graag wel even bellen voor je komt.
kraamhotel@geboortecentrum.nl – 020-6185567

Lees meer
consultatiebureau

Een rondleiding? Graag wel even bellen voor je komt.

020-6185567