Geboorte- en kraamhotel

Inschrijven en contact

Inschrijven 
De inschrijving is definitief nadat we de reserveringskosten van € 25 hebben ontvangen. Ons bankrekeningnummer is NL02INGB0653261519 op naam van Doulahuis BV. Door in te schrijven ga je akkoord met onze algemene voorwaarden die je ook op deze site vindt.

Natuurlijk kun je ook last minute beslissen om naar het hotel te komen. Als je ingeschreven staat krijg je wel voorrang bij drukte.

Ook als je buiten de stad (of zelfs buiten Nederland) woont kun je in het hotel bevallen. Als de afstand voor je verloskundige te groot is staan de ervaren verloskundigen van het Geboortecentrum voor je klaar.

Om de kwaliteit te borgen maken wij bij de bevallingen in het geboortehotel gebruik van de kraamverzorgenden van het Geboortecentrum. Het is dan ook van belang dat je bij ons kraambureau staat ingeschreven.

Inschrijven

Contact
Voor een rondleiding of meer informatie kun je bellen met het geboortehuis, 020-6185567.

We zijn 24 uur per dag te bereiken, ook als je ’s nachts vanuit het ziekenhuis of het bevalcentrum wilt komen ben je welkom.

Parkeren & bereikbaarheid
Het Geboortecentrum is gevestigd in het gedeelte van De Genestetstraat dat de Bosboom Toussaintstraat verbindt met de Jacob van Lennepkade. Het is niet mogelijk om in het auto-loze tuinstraatje zelf te parkeren, maar in de omgeving van De Genestetstraat zijn overdag genoeg -betaalde- parkeermogelijkheden. In de 1e Constantijn Huygensstraat, op 5 minuten loopafstand van het Geboortecentrum, bevindt zich een parkeergarage die 24 uur per dag is geopend.

Het Geboortehuis Amsterdam
De Genestetstraat 1
1054 AW Amsterdam
020-618 5567

Een rondleiding? Graag wel even bellen voor je komt.

020-6185567