Verloskundige Amsterdam

Ben je op zoek naar een verloskundige in Amsterdam? We heten je graag welkom bij het Geboortecentrum; een dynamisch centrum voor aanstaande en jonge ouders in Amsterdam. Een plek waar alles wat een zwangere vrouw en jonge ouders nodig hebben te vinden is: een verloskundige praktijk, een geboorte- en kraamhotel, een cursuscentrum, een kraambureau en een consultatiebureau.

De hulp van een verloskundige in Amsterdam
Wij als verloskundigen zijn opgeleid om jou en je baby in de gaten te houden tijdens de zwangerschap, tijdens de bevalling en na de bevalling. We vertellen je alles wat je moet weten en controleren of de zwangerschap goed verloopt. Jij als zwangere, je kindje en je partner staan bij ons centraal. We werken met twee teams van gemotiveerde vrouwen.

verloskundige amsterdam

Op maat gemaakte begeleiding
Elke vrouw is anders, elk kindje is anders en elke bevalling is weer anders. Wij bieden op maat gemaakte begeleiding zodat je je op je gemak voelt en bevalt op jouw eigen manier. We geloven in het vermogen van vrouwen om zoveel mogelijk op eigen kracht een kind te krijgen. Ook vinden we het belangrijk dat je je bij ons op je gemak voelt en daarom bieden we een intieme sfeer met privacy.

Verloskundige Amsterdam – Makkelijk bereikbaar
Het Geboortecentrum vind je op een centrale locatie in Amsterdam die vanuit de hele stad makkelijk te bereiken is. We bieden op twee verschillende locaties een verloskundigenspreekuur aan. We hebben zowel een verloskundigen spreekuur in Amsterdam West op de Genestetstraat 2, als een verloskundigen spreekuur in Amsterdam Zuid op de Stadionweg 37-1hg . Maar ook wanneer je op zoek bent naar een verloskundige in Amsterdam Oost of in het centrum van Amsterdam woont kan je ons makkelijk bereiken.

Meer dan een verloskundigenpraktijk
Bij het Geboortecentrum vind je meer dan een verloskundigenpraktijk. Wij bieden een divers aanbod aan zorg en cursussen. En dat alles onder één dak. We werken onderling nauw met elkaar samen dat geeft vertrouwen en rust.Je kunt bij alles wat je tijdens en na je zwangerschap nodig hebt bij ons terecht.

Het Geboortecentrum is geregeld in de media. Zo is de Engelse zanger Peter Andre is te gast geweest in het Geboortehotel! Een leuke manier om ons beter te leren kennen. Bekijk hier het filmpje:

(Klik Hier voor volledig artikel)

Contact
Ben je geïnteresseerd in een afspraak in onze verloskundigenpraktijk of in andere services van ons Geboortecentrum? Klik dan hier of bel 020-6831640 voor een afspraak op onze locatie in Amsterdam West (Genestetstraat 2) of Amsterdam Zuid (Stadionweg 37-1hg).

Contact

Bij spoed en weeën

team Rood 020 2601706

team Geel 020 2601287