Van de verloskundige

Informatiebijeenkomsten

Informatie over de bevalling
Wij vinden het belangrijk dat je goed voorbereidt de bevalling in gaat. Wij hebben met veel plezier 8 filmpjes gemaakt waarin we alle aspecten van de bevalling bespreken. Zo kan je, wanneer jou dat uit komt, de filmpjes rustig bekijken en heb je samen met je partner voldoende handvatten om jullie proces samen te in te gaan. Wij plannen altijd tussen 32-36 weken een extra lange afspraak in om de bevalling uitgebreid individueel met jou en je partner te bespreken. We geven voorafgaand aan deze afspraak meer info over het opstellen van jullie bevalwensen. Wij zien er meerwaarde in om dit individueel te doen in plaats van een voorlichting met andere stellen, iedere persoonlijke situatie en wensen voor de bevalling zijn immers uniek.
Mochten jullie eerder behoefte hebben aan dit consult, is dat altijd mogelijk.

Wij adviseren daarnaast om een cursus te volgen in ons cursuscentrum, voor optimale voorbereiding op het proces en praktische tips.

BEKIJK DE FILMPJES

Informatiebijeenkomst borstvoeding
Wij organiseren iedere maand een informatiebijeenkomst over borstvoeding. Marieke van Luin, van Mamma Minds, is een ervaren lactatiekundige IBCLC. Zij geeft jullie alle ins en outs over borstvoeding. Ook voor partners een leuke en informatieve bijeenkomst! De volgende onderwerpen worden besproken:

  • Hoe bijzonder is moedermelk?
  • Aanleggen van de baby
  • Borstvoeding tijdens de kraamweek
  • Moeilijke borstvoedingssituaties
  • De rol van de partner

Kosten
De informatiebijeenkomst over borstvoeding kost € 35 per zwangere, je partner mag gratis mee (meer info over de betaling laat de assistente weten bij aanmelden)

Locatie
De bijeenkomst wordt gegeven in onze cursuscentrum boven het consultatiebureau: De Genestetstraat 3-1. Je mag gewoon doorlopen.

Aanmelden
Wil je graag naar deze infoavond over borstvoeding komen?  dan graag opgeven per email naar assistentes@geboortecentrum.nl met je naam, team geel/rood en vermelden of je alleen of met partner komt. Of via onderstaande knop.

AANMELDEN

Data 2023
Nederlands, zaterdag van 10-12 uur
14 oktober
18 november
23 december

English
Wednesday September 27th, 7-9 pm
Saturday November 18th, 1-3 pm

 

Data 2024
Nederlands, zaterdag van 10-12 uur
20 januari
17 februari
16 maart
20 april
18 mei
15 juni
20 juli
17 augustus
14 september
19 oktober
16 november
14 december

 

English
Wednesday January 10th, 7-9 pm
Saturday February 17th 1-3 pm
Wednesday April 3rd, 7-9 pm
Wednesday May 15th, 7-9 pm
Wednesday June 26th, 7-9 pm
Wednesday August 7th, 7-9 pm
Wednesday September 18th, 7-9 pm
Wednesday October 30th, 7-9 pm
Wednesday December 18th, 7-9 pm

cursus zwangerschap voorlichting zwangerschap

“Uit onderzoek weten we dat vrouwen die goed zijn voorbereid op hun bevalling achteraf met meer tevredenheid terug kijken”

Bij spoed en weeën

team Geel 020 2601287

team Rood 020 2601706