Verloskundige Amsterdam Oost

Ben je op zoek naar een verloskundige Amsterdam Oost die je ondersteunt en begeleidt bij de zwangerschap en geboorte? Wij staan voor je klaar.

Verloskundige Amsterdam Oost van het Geboortecentrum
Het Geboortecentrum is een dynamisch centrum voor aanstaande en jonge ouders in Amsterdam. Met een verloskundigenpraktijk, een cursuscentrum, een kraambureau en een consultatiebureau. Alles wat je nodig hebt tijdens jouw zwangerschap en daarna.

verloskundige amsterdam centrum

Jij heb de keuze
Bij Verloskundige Amsterdam Oost sta jij als zwangere samen met je partner centraal. We geloven in het vermogen van vrouwen om zoveel mogelijk op eigen kracht een kind te krijgen en hechten aan de sfeer van privacy en intimiteit die hierbij nodig is. Zoveel vrouwen zoveel bevallingen. Het is voor ons belangrijk dat elke vrouw op haar eigen manier kan en mag bevallen.

Meer dan een verloskundigenpraktijk
Wij bieden onze zorg en cursussen aan onder één dak, binnen één straat. We werken nauw met elkaar samen dat geeft vertrouwen en rust. Op deze website kun je naast verloskundigenzorg ook informatie vinden over de andere onderdelen van het Geboortecentrum Amsterdam en kun je je aanmelden voor één of meerdere activiteiten. Voor meer info klik hier of bel 020-6831640.

Leer ons beter kennen
De Telegraaf is bij ons langs geweest! Een leuke manier om een kijkje in het leven van ons als verloskundigen te nemen:

 Contact
Ben je op zoek naar een Verloskundige in Amsterdam Oost en heb je interesse in de verloskundigenpraktijk van het Geboortecentrum? Dan kan je hier direct een afspraak maken? Klik hier of bel 020-6831640 voor een afspraak op onze locatie in Amsterdam West (Genestetstraat 2) of Amsterdam Zuid (Stadionweg 37-1hg).

Contact

Bij spoed en weeën

team Rood 020 2601706

team Geel 020 2601287