Verloskundige Amsterdam West - Het Geboortecentrum

Ben je op zoek naar een verloskundige Amsterdam West? Welkom bij het Geboortecentrum; een dynamisch centrum voor aanstaande en jonge ouders in Amsterdam. Je kunt ons makkelijk bereiken als je in Amsterdam West woont. Onze locatie in Amsterdam West vind je op De Genestetstraat 2.

Verloskundige Amsterdam West bij het Geboortecentrum
Het Geboortecentrum is een plek waar alles wat een zwangere vrouw en jonge ouders nodig hebben te vinden is: een verloskundige praktijk, een cursuscentrum, een kraambureau en een consultatiebureau. Wij bieden onze zorg en cursussen aan onder één dak, binnen één straat. We werken nauw met elkaar samen dat geeft vertrouwen en rust. Voor meer info klik hier of bel 020-6831640.

Keuze vrijheid
Jij als zwangere en je partner staan bij ons centraal. We geloven in het vermogen van vrouwen om zoveel mogelijk op eigen kracht een kind te krijgen en hechten aan de sfeer van privacy en intimiteit die hierbij nodig is. Zoveel vrouwen zoveel bevallingen. Het is voor ons belangrijk dat elke vrouw op haar eigen manier kan en mag bevallen.

verloskundige amsterdam West

Leer ons beter kennen
Krijg een betere indruk van het Geboortecentrum met dit filmpje. Onze verloskundige, Tamana Zamani, heeft een week gevlogd voor Vrouw van de Telegraaf om een kijkje te geven in het leven van een verloskundige in Amsterdam West bij het Geboortecentrum.

Neem contact op 
Ben je geïnteresseerd in een Verloskundige in Amsterdam West van het Geboortecentrum en wil je graag een afspraak maken, klik dan hier of bel 020-6831640 voor een afspraak op onze locatie in Amsterdam West (Genestetstraat 2) of Amsterdam Zuid (Stadionweg 37-1hg).

Contact

Bij spoed en weeën

team Rood 020 2601706

team Geel 020 2601287