De verloskundigenpraktijk

Wie zijn wij

Wie zijn wij
De verloskundigenpraktijk maakt deel uit van het dynamische Geboortecentrum. Bij ons worden vrouwen met veel tijd en aandacht begeleid. We vinden het belangrijk dat je zwanger mag zijn en mag bevallen op de manier die je zelf wilt. Je bent vrij in je keuze waar je wilt bevallen. Je kunt met ons zowel thuis als in het ziekenhuis van jouw keuze en in ons geboortehuis bevallen. Wij geloven dat je het best bevalt op de plek waar jij je het veiligst voelt en zullen je altijd in die keus ondersteunen.

In de verloskundigenpraktijk werken we met 2 teams van verloskundigen: Geel en Rood.

Spreekuur
We werken in het Geboortecentrum met twee teams van verloskundigen. Op basis van je postcode word je in team geel of team rood ingedeeld. De spreekuren zijn op maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur en op dinsdagavond van 18.00 tot 21.00 uur.

Telefonisch spreekuur
Heb je vragen over je zwangerschap die niet dringend zijn, dan kun je iedere werkdag bellen tijdens het telefonisch spreekuur van 9.00 – 9.30 uur op telefoonnummer 020-6831640. Heb je tijdens het weekend een dringende vraag dan kun je die altijd aan de dienstdoende verloskundige stellen via het spoednummer.

“Bij ons worden vrouwen met veel tijd en aandacht begeleid”

verloskundigenpraktijk miskraam

De wachtkamer
We proberen onze wachtkamer zo prettig mogelijk te maken. Altijd verse bloemen, de nieuwste Linda en Happinez en een kinderfornuisje. Iedere week schrijven we op de grote spiegel alle namen van de pas bevallen moeders en hun baby’s. Iedereen verlangt ernaar om uiteindelijk zelf ook op die spiegel terecht te komen. Veel zwangeren kennen elkaar van de zwangerschapscursus. Meteen op de spiegel kijken is dan ook vaak het eerste wat vrouwen doen als ze de wachtkamer binnenkomen. Wie is er deze week bevallen? Rolstoelgebruikers kunnen altijd in overleg thuisbezoek krijgen.

Locaties
Naast het spreekuur op de De Genestetstraat wordt er ook spreekuur gehouden op de volgende adressen:

Team Geel:
Amsterdam Zuid, Stadionweg 37-1hg bij huisartsenpraktijk Kolthof en Morelis.

Team Rood:
Badhoevedorp, Swammerdamstraat 20

AFSPRAAK MAKEN

Bij spoed en weeën

team Rood 020 2601706

team Geel 020 2601287