De Verloskundigenpraktijk

Wie zijn wij?

Wie zijn wij
De verloskundigen praktijk maakt deel uit van het dynamische Geboortecentrum Amsterdam. Bij ons worden vrouwen met veel tijd en aandacht begeleid. We vinden het belangrijk dat je zwanger mag zijn en mag bevallen op de manier die je zelf wilt. Je bent vrij in je keuze waar je wilt bevallen. Je kunt met ons zowel thuis als in het ziekenhuis van jouw keuze bevallen. Wij geloven dat je het best bevalt op de plek waar jij je het veiligst voelt en zullen je altijd in die keus ondersteunen.

In onze praktijk werken we met 2 teams van verloskundigen:
Verloskundigen Team Geel & Verloskundigen Team Rood.
We nemen cliënten aan uit heel Amsterdam. En op basis van waar je woont wordt je ingedeeld bij een van de teams door onze assistente.

Het beste vertellen onze eigen clienten ‘wie wij zijn’. Kijk het filmpje hieronder of lees de persoonlijke bedankkaartjes.

Spreekuur
Tijdens het spreekuur leer de je verloskundigen van jouw team kennen. De spreekuren zijn op maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur en o.a. op dinsdagavond van 18.00 tot 21.00 uur.

Telefonisch spreekuur
Heb je vragen over je zwangerschap die niet dringend zijn, dan kun je iedere werkdag bellen tijdens het telefonisch spreekuur van 9.00 – 9.30 uur op telefoonnummer 020-6831640. Heb je een dringende vraag dan kun je die altijd (ook tijdens het weekend) aan de dienstdoende verloskundige stellen via het spoednummer.

De verloskundigenpraktijk

De wachtkamer

We proberen onze wachtkamer zo prettig mogelijk te maken. Altijd verse bloemen, de nieuwste Linda en Happinez en een kinderfornuisje. Iedere week schrijven we op de grote spiegel alle namen van de pas bevallen moeders en hun baby’s. Iedereen verlangt ernaar om uiteindelijk zelf ook op die spiegel terecht te komen. Veel zwangeren kennen elkaar van de zwangerschapscursus. Meteen op de spiegel kijken is dan ook vaak het eerste wat vrouwen doen als ze de wachtkamer binnenkomen. Wie is er deze week bevallen? Rolstoelgebruikers kunnen altijd in overleg thuisbezoek krijgen.

verloskundigenpraktijk wachtkamer

Locaties:
Naast het spreekuur op de De Genestetstraat wordt er ook spreekuur gehouden op de volgende adressen:

Team Geel:
Amsterdam Zuid, Stadionweg 37-1hg bij huisartsenpraktijk Dokter Zuid.

Team Rood:
Badhoevedorp, Swammerdamstraat 20

AFSPRAAK MAKEN

Jolanda

Assistente

Diana

Praktijk manager

“Deskundigheid, goede sfeer, professioneel, vriendelijk en warm, alle disciplines bij elkaar”

Bij spoed en weeën

team Rood 020 2601706

team Geel 020 2601287