Verloskundige Amsterdam Centrum

Ben je op zoek naar een verloskundige Amsterdam Centrum? De verloskundigen van het Geboortecentrum staan voor je klaar. Jij als zwangere en je partner staan bij ons centraal. Wij werken met twee teams, Team Rood en Team Geel met ervaren verloskundigen. De praktijk ligt erg centraal in het centrum van Amsterdam. Lees hier meer over de verloskundigenpraktijk.

verloskundige amsterdam centrum

Het Geboortecentrum

Bij het Geboortecentrum vind je niet alleen een verloskundigenpraktijk, maar ook een geboorte- en kraamhotel, een cursuscentrum, een kraambureau en een consultatiebureau. Het is een uniek concept in Amsterdam, gevestigd vlak achter het Leidseplein.

Het Geboortecentrum bestaat sinds 1994 en is daarmee met haar 25 jaar de oudste en meest gerenommeerde verloskundigenpraktijk van Amsterdam en omstreken. Het centrum is opgericht door Beatrijs Smulders, die ook bekend is van haar vele boeken over zwangerschap en bevallen. Wil je weten voor welke diensten en cursussen u allemaal bij ons terecht kunt? Klik dan hier of bel 020-6831640

Verloskundige Amsterdam Centrum – Keuze vrijheid
Jij als zwangere en je partner staan bij ons centraal. We geloven in het vermogen van vrouwen om zoveel mogelijk op eigen kracht een kind te krijgen en hechten aan de sfeer van privacy en intimiteit die hierbij nodig is. Zoveel vrouwen zoveel bevallingen. Het is voor ons belangrijk dat elke vrouw op haar eigen manier kan en mag bevallen. We maken dan ook samen een plan voor de geboorte van jullie kind.

Verloskundige Amsterdam Centrum – het Geboortehotel
Er zijn veel reportages over het Geboortecentrum in de media te vinden. Hieronder vindt je een luchtige fragmenten van BNN met Valerio en Dennis die als mannen het geboorteproces aangaan.

Verloskundige Amsterdam Centrum – Contact
Neem contact met ons op om een afspraak te maken of als je vragen heb. Klik dan hier of bel 020-6831640 voor een afspraak op onze locatie in Amsterdam Centrum (Genestetstraat 2) of Amsterdam Zuid (Stadionweg 37-1hg).

Contact

Bij spoed en weeën

team Rood 020 2601706

team Geel 020 2601287