Kraambureau

Wie zijn wij

Het kraambureau
Gezinnen een goede start geven. Acht dagen lang zijn we steun en toeverlaat voor jouw gezin. En proberen we je mee te geven wat je nodig hebt om na de kraamweek de zorg voor jezelf en je baby op te pakken.

Wij zijn er voor onze gezinnen
Of het nu de roze wolk is of dat het anders loopt: we zijn er voor onze gezinnen. Kraamzorg is heel erg belangrijk voor kersverse ouders; het is een enorme verandering om een kind te krijgen. Daarom doen wij er alles aan om het hele gezin een heerlijke kraamtijd te geven. Dat doen we met liefde en toewijding bij zo’n 600 gezinnen per jaar.

Het kraambureau

Persoonlijk en deskundig

Het kleine team bestaat uit gediplomeerde en enthousiaste kraamverzorgenden met een passie voor hun vak en met veel ervaring in de kraamzorg. De verloskundigen van het Geboortecentrum en onze kraamverzorgenden werken heel nauw samen. Ze kunnen bij nacht en ontij blindelings op elkaar vertrouwen. Samen leveren wij op deze wijze de beste zorg voor onze kraamgezinnen. Onze kraamverzorgenden dragen geen uniform waardoor de zorg vaak als intiemer en persoonlijker wordt ervaren.

Zorg voor borstvoeding en kwaliteitscertificaat
Het Kraambureau is in het bezit van het certificaat Zorg voor Borstvoeding en het kwaliteitscertificaat HKZ. We vinden de kwaliteit van onze kraamzorg uiteraard zeer belangrijk en dat onze klanten dit ook waarderen blijkt uit het kwaliteitsonderzoek: 87% geeft aan onze zorg goed tot uitstekend te beoordelen.

Aanvullende diensten
Het kraambureau van het Geboortecentrum is onderdeel van de Kraamvogel. Hierdoor kun je als cliënt van het Geboortecentrum gebruik maken van de aanvullende diensten die de Kraamvogel aanbiedt. Meer informatie over deze extra diensten vind je hier.

"De ouders kunnen ondersteunen, dingen te leren en vol vertrouwen achter te kunnen laten is wat ik zo mooi vind aan het werk."

Contact na de bevalling

088 – 77 88 575

tussen 7.00-18.00

Contact