Verloskundige Amsterdam Zuid - Het Geboortecentrum

Ben je net zwanger en ben je op zoek naar een verloskundige Amsterdam Zuid? Dan ben je bij het Geboortecentrum in goede handen. Wij bieden persoonlijke, professionele zorg en alles wat een zwangere vrouw en jonge ouders nodig hebben.

Verloskundige Amsterdam Zuid van het Geboortecentrum
Wanneer je in Amsterdam Zuid woont, dan kan je ons makkelijk bereiken. De verloskundigen van team Geel houden spreekuur bij huisartsenpraktijk ‘Dokter Zuid’ op de Stadionweg 37.

Het Geboortecentrum is veel meer dan alleen een verloskundigenpraktijk. Wij bieden alles wat je tijdens en na een zwangerschap nodig hebt. Zowel een verloskundige praktijk, een cursuscentrum, een kraambureau als een consultatiebureau. De afdelingen werken onderling nauw met elkaar samen en dat zorgt voor rust en vertrouwen.Voor meer info klik hier of bel 020-6831640.

verloskundige Amsterdam Zuid

Verloskundige Amsterdam Zuid – Volgens jouw wensen
De wensen van jou als zwangere en je partner staan bij ons centraal. Iedereen is anders en elke bevalling is weer anders. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden waarin we je ondersteunen zodat je op jouw eigen manier kan bevallen. De keuzes liggen altijd bij jou. We geloven in het vermogen van vrouwen om zoveel mogelijk op eigen kracht een kind te krijgen. We bieden een veilige en intieme sfeer en we hechten veel waarde aan je privacy.

In het nieuws
Het Geboortecentrum Amsterdam en de verloskundigenpraktijk in Amsterdam Zuid hebben altijd veel belangstelling gewekt uit binnen- en buitenland. Zo hebben we onder andere BNN te gast gehad met Dennis en Valerio in het Geboortehotel:

Contact
Ben je op zoek naar een verloskundige in Amsterdam Zuid en heb je interesse in de verloskundigenpraktijk van het Geboortecentrum? Dan kan je met ons een afspraak maken. Klik dan hier of bel 020-6831640 voor een afspraak op onze locatie in Amsterdam West (Genestetstraat 2) of Amsterdam Zuid (Stadionweg 37-1hg).

Contact

Bij spoed en weeën

team Rood 020 2601706

team Geel 020 2601287