Verloskundige Amsterdam Zuid - Het Geboortecentrum

Heb je een kinderwens of ben je zwanger en op zoek naar een verloskundige Amsterdam Zuid? Dan ben je bij het Geboortecentrum Amsterdam in goede handen. Wij bieden persoonlijke, professionele zorg en alles wat een zwangere vrouw en jonge ouders nodig hebben.

Verloskundige Amsterdam Zuid van het Geboortecentrum
Wanneer je in Amsterdam Zuid woont, is het fijn om een verloskundige om de hoek te hebben. De verloskundigen van team Geel houden spreekuur bij huisartsenpraktijk ‘Dokter Zuid’ op de Stadionweg 37. Voor spoedconsulten komen we bij je thuis.

Het Geboortecentrum Amsterdam is veel meer dan alleen een verloskundigenpraktijk. Wij bieden alles wat je voor, tijdens en na een zwangerschap nodig hebt. Zowel een verloskundige praktijk, een cursuscentrum, een kraambureau als een consultatiebureau. De afdelingen werken onderling nauw met elkaar samen en dat zorgt voor rust en vertrouwen.Voor meer info klik hier of bel 020-6831640.

verloskundige Amsterdam Zuid

Verloskundige Amsterdam Zuid – Volgens jouw wensen
De wensen van jou als zwangere en je partner staan bij ons centraal. Iedereen is anders en elke bevalling is weer anders. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden waarin we je ondersteunen zodat je op jouw eigen manier kan bevallen. De keuzes liggen altijd bij jou. We geloven in het vermogen van vrouwen om zoveel mogelijk op eigen kracht een kind te krijgen. We bieden een veilige en intieme sfeer en we hechten veel waarde aan je privacy.

In het nieuws
Het Geboortecentrum Amsterdam en de verloskundigenpraktijk in Amsterdam Zuid hebben altijd veel belangstelling gewekt uit binnen- en buitenland. Zo hebben we onder andere BNN te gast gehad met Dennis en Valerio in het Geboortehotel:

Zorg hoe jij het wilt
De wensen van jou als zwangere en je partner staan bij ons centraal. Jouw persoonlijke situatie is immers uniek. Wij kijken samen met jou wat je nodig hebt om een ontspannen periode tegemoet te gaan en ondersteunen je in jouw keuzes. We bieden een veilige en intieme sfeer en we hechten veel waarde aan je privacy. We leren je graag kennen.

Contact
Ben je op zoek naar een verloskundige in Amsterdam Zuid en heb je interesse in de verloskundigenpraktijk van het Geboortecentrum? Dan kan je met ons een afspraak maken. Klik dan hier of bel 020-6831640 voor een afspraak op onze locatie in Amsterdam West (Genestetstraat 2) of Amsterdam Zuid (Stadionweg 37-1hg).

Contact

Zorg onder 1 dak

Alle zorg onder één dak

Van kinderwens tot kraamtijd alle specialisten die je nodig hebt.

Contact opnemen

24/7 bereikbaar

Je mag altijd contact met ons opnemen.

Persoonlijke zorg

Altijd een verloskundige van het Geboortecentrum bij jouw bevalling.

Eigen Regie & Veiligheid

Zwanger en bevallen hoe jij het wenst.
Wij zijn er voor jou.

Tevreden cliënten

Beoordeeld met een 9.8 op Zorgkaart Nederland.

Bij spoed en weeën

team Geel 020 2601287

team Rood 020 2601706