Cursuscentrum

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage Amsterdam
Als je zwanger bent, zit jouw baby 9 maanden in je buik en in je hart. Goed voor jezelf en elkaar zorgen, fijne dingen doen, ontspannen en contact maken met je kind, dit alles zorgt direct voor het welzijn van je kindje, dat alles met jou meevoelt en ervaart.

Corinne Sprenger is gespecialiseerd in zwangerschapsmassage, overtijdmassages, vruchtbaarheidsmassages en massages en behandelingen na de bevalling.

Als allround masseur, natuurgeneeskundig en voetreflexzone therapeut is zij gericht op het oplossen van problemen tijdens die periode. De massages zijn ervoor je een fijn ontspannen gevoel te geven, je beter in je vel te laten zijn, waardoor je je gezonder voelt, meer vertrouwen krijgt en je meer contact met je baby ervaart.

‘Het is mijn missie om vrouwen en mannen op een natuurlijke manier te ondersteunen bij kinderwens, in de zwangerschap, tijdens en na de bevalling en je het vertrouwen te geven in de wijsheid en de kracht van je lichaam, zodat de periode rondom de geboorte van je baby de mooiste tijd van je leven wordt.’

zwangerschapsmassage amsterdam

Corinne Sprenger

info@corinnesprenger.nl

06-26316289

Lees meer

Inschrijven zwangerschapsmassage Amsterdam
Bel voor info of een afspraak Corinne Sprenger 06-26316289.

Inschrijven