Verloskundige Badhoevedorp - Het Geboortecentrum

Ben je zwanger en op zoek naar een verloskundige in Badhoevedorp? Dan ben je van harte welkom bij het Geboortecentrum. Wij hebben een team van ervaren verloskundigen en bieden persoonlijke, professionele zorg aan vanaf de kinderwens tot ná de kraamtijd. Ook vanuit Amsterdam Nieuw-West en Osdorp kun je bij ons terecht.

Vrouwenkliniek Badhoevedorp

Alles onder één Dak

Bij Geboortecentrum Amsterdam is alles wat je nodig hebt als zwangere en aanstaande ouders te vinden onder één dak. In het ‘dorpshuis Badhoevedorp’ heeft team Rood spreekuur voor alle zwangeren rondom Badhoevedorp. In dit multifunctionele gebouw zijn naast de verloskundigenpraktijk van het Geboortecentrum diverse diensten gevestigd, waaronder de buitenschoolse opvang van Small Steps, peuterspeelzaal SKH Spring in ’t Veld, en de GGD Jeugdgezondheidszorg. Alle zorg voor jouw kindje is te vinden onder één dak. Voor alle extra (spoed) zorg buiten de reguliere controles komen we altijd bij je thuis.

Het Geboortecentrum is veel meer dan alleen een verloskundigenpraktijk. Het is een dynamisch centrum waar zowel zorg rondom kinderwens, een verloskundige praktijk, een cursuscentrum, een kraambureau als een consultatiebureau onder valt. De afdelingen werken nauw met elkaar samen en hebben dezelfde visie,  dat zorgt voor rust en vertrouwen. Voor meer info klik hier of bel 020-6831640.

verloskundige Amsterdam Zuid

Zorg hoe jij het wilt
De wensen van jou als zwangere en je partner staan bij ons centraal. Jouw persoonlijke situatie is immers uniek. Wij kijken samen met jou wat je nodig hebt om een ontspannen periode tegemoet te gaan en ondersteunen je in jouw keuzes. We bieden een veilige en intieme sfeer en we hechten veel waarde aan je privacy. We leren je graag kennen.

Contact
Ben je op zoek naar een verloskundige in Badhoevedorp en heb je interesse in de verloskundigenpraktijk van het Geboortecentrum? Dan kan je met ons een afspraak maken. Klik hier of bel 020-6831640 voor een afspraak op onze locatie in het dorpshuis Badhoevedorp, Snelliuslaan 35.

Contact

Zorg onder 1 dak

Alle zorg onder één dak

Van kinderwens tot kraamtijd alle specialisten die je nodig hebt.

Contact opnemen

24/7 bereikbaar

Je mag altijd contact met ons opnemen.

Persoonlijke zorg

Altijd een verloskundige van het Geboortecentrum bij jouw bevalling.

Eigen Regie & Veiligheid

Zwanger en bevallen hoe jij het wenst.
Wij zijn er voor jou.

Tevreden cliënten

Beoordeeld met een 9.8 op Zorgkaart Nederland.

Bij spoed en weeën

team Rood 020 2601706

team Geel 020 2601287