Zwangerschapsyoga Amsterdam

Welkom bij Zwangerschapsyoga Amsterdam. Wij bieden een korte en meer uitgebreide zwangerschapsyoga cursus aan. Yoga beoefenen wanneer je zwanger bent is niet alleen goed voor je lichaam, het brengt ook ontspanning en plezier. Zwangerschapsyoga zorgt er bovendien voor dat je je bewuster in je zwangere lichaam voelt en klaar bent voor de bevalling.

contact geboortecentrum Zwangerschapsyoga Amsterdam

Zwangerschapsyoga Amsterdam – andere cursussen
Naast Zwangerschapsyoga biedt het cursuscentrum van het Geboortecentrum nog veel andere en verschillende zwangerschapscursussen aan. Korte cursussen, lange cursussen, spirituele en praktische, door de week, in het weekend, ’s ochtends en ’s avonds, kortom keus genoeg! Wij werken met cursusdocenten die je liefdevol en kundig begeleiden in je zwangerschap en voorbereiden op je bevalling. Klik op de link voor meer info over de betreffende zwangerschapscursus:

Wij hebben voor verschillende soorten cliënten verschillende cursussen en raden iedereen aan een cursus te volgen. Kijk op de betreffende pagina van de cursus die jou het meeste aanspreekt.

Zwangerschapsyoga Amsterdam – Verloskundige
Ben je onder zorg bij een andere verloskundige? Ook dan ben je meer dan welkom om bij ons een cursus uit te zoeken. Heb je nog geen verloskundige? Klik dan HIER

Zwangerschapsyoga Amsterdam – Wil jij ook jouw cursus in het cursuscentrum geven?
Geef je een zwangerschapscursus en wil je die ook in het Geboortecentrum geven? Mail ons! De cursusruimte is ook te huur voor trainingen, workshops en bijeenkomsten! Voor meer informatie kun je mailen naar verloskundigen@geboortecentrum.nl

Contact